Hidroizolații România pe viață

Articol introductiv în blogul suport: Secrete despre hidroizolatii, hidroprotecţii, impermeabilizări şi izolări termice

 

hidroizolatii romania pe viata

Hidroizolații România dorește să vină în sprijinul interesaților în domeniu astfel apa în calitate de agent natural provoacă probleme serioase la construcţiile inginereşti. Simpla prezenţă a ei este dăunătoare indiferent de stare fizică: lichid, solid respectiv de vapori...

Apa lichidă îşi caută zona de minimă rezistenţă pătrunzând chiar şi în cavităţile capilare, cea care îngheaţă macină, distruge mecanic, iar cea sub formă de suspensii în aer numită vapori de apă este nesănătoasă organismului uman, facilitând printre multe altele apariţia şi dezvoltarea igrasiei.

Trebuie menţionat faptul că 95 % din toate problemele ce pot apărea la o construcţie într- un fel sau altul au legătură cu apa.

În concluzie putem spune că trebuie să ne protejăm de ea  prin soluţii eficiente şi sigure pentru durată.

Avem certitudinea că acest blog va reuşi să ajute oamenii interesaţi.  Noi la rândul nostru ne străduim şi ne vom strădui pentru găsirea răspunsului cât se poate de optim...

Printre altele o să revenim în curănd cu prezentarea unor probleme, soluții, referințe, studii de caz vizând domeniul hidroizolaţiilor,  hidroprotecţiilor, impermeabilizărilor, izolărilor termice pentru cei interesaţi mai în profunzime.

Îţi dorim comunicare eficientă şi răsfoire cu succes printre paginile blogului în calea adesea urmărită de noi toţi pentru găsirea soluţiei corecte prin depistarea secretelor şi ideilor de milioane!

Echipa EPDM București - hidroizolații România.

Comentează, sugerează, întreabă , consultă- ne!

Apasă numărul! 

+40742073819 


Trimite e-mail la adresa

bucuresti@epdm-bucuresti.ro


admin
 

Ștefan - De meserie inginer este devotat lucrurilor făcute foarte bine încă din copilărie. Activează în hidroizolații, domeniu în care lucrează de mai bine de 20 de ani. De la bun început s- a specializat în hidroizolații EPDM, fiind unul dintre pionierii de seamă urmând calea dificilă a introducerii acestui material superb în cultura tehnică românească. Autorul a câtorva articole având tematica hidroizolațiilor EPDM.

 • Sefu says:

  Interesant blog. Va doresc succes!

  Un constructor.

 • Octavian says:

  Am o problema, anume un acoperis vechi hidroizolat in urma cu aprox. 3 ani cu membrane bituminoase. Dupa un an au inceput sa apara probleme cu infiltratii de apa in cladire. Problema a devenit suparatoare intre timp pentru ca pagubele in planseu sunt deja vizibil semnificative. Spuneti-mi va rog ce sa fac? Dati-mi o sugestie va rog.
  Multumesc.

 • Radu says:

  Am vazut saitul prelasti si ma intereseaza si pe mine o solutie tehnica si o cotatie de pret pentru o hala industriala metalica in suprafata aproximativa de 1ooo mp. Rog email la adresa inregistrata sa va pot da referintele mele (nr. de telefon).

  Multumesc.

 • Moldovan Alexandru says:

  Se pare ca putem comunica prin intermediul blogului direct cu Dvs. Va doresc succes!

  Moldovan Alexandru
  Arhitect.

 • Izolatorul says:

  Stimate Domn Octavian!
  Rugam a trimite fotografii cu acoperisul respectiv pe adresa office@prelasti.ro . Vom incepe o analiza temeinica pentru identificarea solutiei optime rezolvare impermeabilizare casa.

 • Izolatorul says:

  Domnule Radu,

  intelegem ca este vorba de o constuctie noua. Rog trimiteti documentatie grafica in orice format electronic, daca se poate. Multumesc.

 • Radu says:

  Am trimis documentatia la adresa de bucuresti@epdm-bucuresti.ro. Astept o idee. Multumesc. Radu.

 • voiam sa va intreb despre calitatea produselor dvs.le produceti in Romania sau le comerc alizati din alta parte?Asta daca se poate raspunde la aceasta intrebare…nu suntem tocmai competitori deoarece eu doar le distribui in Romania,de aplicabilitate se ocupa altcineva,adica ramane la alegera clientului.Va multumesc

 • Izolatorul says:

  Sistemul Prelasti are la bază reţeta concepută şi realizată iniţial de firma Pirelli în fabrica sa din Belgia.

 • va multumesc pt.raspuns

 • dragnea maria says:

  cu ce se poate izola un beci dintr-o constructie veche? Pivnita este cu iesire in cladire si este in totalitate pardosit cu caramida de presa.
  Va multumesc anticipat !

 • Izolatorul says:

  Saru mana Doamna,
  aven si noi o intrebare la Dvs.: la ce inaltime se ridica apa, in ce perioade (daca putem vorbi despre o anumita peridiocitate), respectiv daca este vorba de o permanenta existenta apa, sau numai perioadica…
  Discutam despre o simpla umezeala, sau avem de-a face cu o coloana de apa cu o anumita inaltime?
  Rog sa raspundeti sa putem intelege problema mai bine.
  Nu ar fi rau sa ne trimiteti niste fotografii la bucuresti@epdm-bucuresti.ro , sa le putem afisa (sigur doar cu permisiunea Dvs) ca sa invatam cu totii (si) din acest caz…
  Multumim!

 • florica florutiu says:

  Buna ziua,
  pentru un acoperis terasa la o casa in constructie si un balcon descoperit,
  va rog sa-mi dati o solutie de izolatie performanta.
  Multumesc

 • Marius Vasilache says:

  Buna ziua ,
  locuiesc la ultimul nivel a unui bloc cu 4 etaje si m-ar interesa si pe mine (de fapt suntem 3 ap. )daca m-ati putea ajuta cu o hidroizolatie … M-ar interesa de asemenea garantia oferita si un pret informativ. ( un ap are aprox.70 mp.)
  Va multumesc anticipat.

 • Izolatorul says:

  Sigur ca da. Reprezentantul nostru va lua legatura cu Dvs. in cel mai scurt timp pentru a va informa.

 • Amarghioalei Viorel says:

  Buna ziua,
  La fel ca domnul Vasilache care a postat mai sus, locuiesc la ultimul nivel a unui bloc, cu 5 etaje, si m-ar interesa si pe mine (suntem 3 ap.)daca m-ati putea ajuta cu o hidroizolatie. Precizez ca blocul are acoperis, capriori cu tabla, si anterior s-a mai realizat o hidroizolatie, cu membrana bituminoasa, care a durat aproximativ 5 ani. Acum au inceput din nou infiltratiile si am auzit ca ar merge ca solutie folosirea unei hidroizolatii lichide aplicata pe tabla, pregatita in prealabil. In mod similar, m-ar interesa garantia oferita, timpul, etapele de lucru si un pret informativ. ( acoperisul are circa 250 mp)
  Va multumesc anticipat.

 • Izolatorul says:

  Am trimis un email pentru a se putea lua legatura direct cu Dvs.
  Multumim pt. solicitare.

 • alin says:

  Am o cladire mai veche folosita ca spatiu comercial , am izolat acum 13 ani terasa (descoperita)de deasupra cladirii care este dechisa consumatorilor (bar) cu placi de mozaic dar datorita factorilor de temperatura (inghet/dezget etc.)au aparut infiltratii de mai multa vreme. As vrea sa stiu care sunt costurile hidroizolatiei cu membrana de cauciuc sau de alta natura care sa aiba si aspect placut , sa reziste la trafic intens , factorilor de vreme si temperatura , etc. Astept cu mare interes oferte din partea dumnevoastra la adresa de mail alinutzumitzu@yahoo.com privind oricefel de hidroizolatii care sa corespunda cerintelor mele si costurile pe metru patrat (terasa are in jur de 250 mp.) As dori sa inlocuiesc mozaicul cu un material mai usor si pentru a ”usura cladirea””

 • Izolatorul says:

  Am trimis email pentru legatura directa.
  Multumim pt. solicitare.

 • George Blum says:

  Am o casă la ţară, cu acoperiş din tablă. Din păcate, lucrarea (executată acum cca 8 ani) s-a dovedit necorespunzătoare şi apa de ploaie se înfiltrează în mai mult locuri. Soluţia radicală ar fi să înlocuiesc întreg acoperişul, dar aş fi încîntat dacă aş putea rezolva problema cu ajutorul dumneavoastră, cu un cost mai acceptabil.
  Vă mulţumesc anticipat.

 • Dumitru B. says:

  Buna ziua! As avea si eu o problema.Am o casa care a fost construita acum 54 ani.Cand s-a construit,nu s-a facut izolarea intre fundatie si zidul de caramida,astfel ca in timp apa s-a infiltrat in pereti.As dori sa stiu daca exista posibilitatea de a face cumva aceasta izolare,cu vreo solutie,si daca as putea rezolva aceasta cu forte proprii.

 • Izolatorul says:

  Stimate Domn,

  se poate rezolva problema cu forte proprii cu materiale luate de la noi. Pentru a se putea avansa o oferta tehnica, rog sa trimiteti email la adresa office@epdm-bucuresti.ro cu un nr tel sa va poata contacta consultantul tehnic.

 • mirela zaharie says:

  este vorba de o casa veche de aprox. 40 ani care a trecut prin 2 inundatii. Am montat termopane intr-o parte a casei si a inceput sa apara mucegai pe pereti. In cealalt parte a casei ude nu sunt termopane podelele sunt umede si pe 1/2 m de la podea pe pereti este umed.Va rog sa mi spuneti daca este o solutie de salva acesta casa de aceste probleme astfel incat sa nu mai apara mucegai, igrasie… tel 0745141548 sau 0358110227 Va multumesc

 • >
  Sună-ne apăsănd aici!