AM REFĂCUT HIDROIZOLAȚIA TERASĂ ÎN MAI MULTE RÂNDURI ȘI AM PROBLEME. INVESTEȘTE O SINGURĂ DATĂ DAR BINE!

Hidroizolații EPDM terase. Încercăm să aflăm de ce proprietarii de case au ajuns să trebuiască să- și refacă hidroizolația teraselor proprii în mai multe rânduri, condiițiile în care fiecare izolare consecutivă a cauzat disconfort și a costat o sumă importantă de bani.  


"Deșteptul vede mai departe" - proverb românesc.

De ce?

Pentru că anomaliile în percepția asupra țării a cărei componentă sufletească cu toții o împărtășim constituie o stare de fapt ce pentru noi reprezintă încă un motiv stimulator la mai bine și care considerăm a fi una trecătoare. Obiectivul nostru a fost, este și întotdeauna va rămâne facilitarea și accelerarea schimbărilor. Lucrăm pentru credința noastră, aceea că românii vor să aibă parte de o viață mai adevărată.
 
Ce primești de la noi? HIDROIZOLAȚIE FABRICATĂ LA COMANDĂ.
 La ce să te aștepți? SIGURANȚĂ PE VIAȚĂ.

VIAȚĂ CASEI TALE!

Vezi problemele cele mai dese la hidroizolațiile terase/ pune răul în față (video)!Ce merită să fie luat în considerare la selectarea soluțiilor?

O scurtă introducere în subiect

Hidroizolații epdm terase

Tensiunile mecanice și hidroizolația terasei

 Hidroizolația terasă a casei tale este supusă tensiunilot mecanice cauzate de ciclurile de îngheț ale apei pe o parte și pe cealaltă parte de mișcările de dilatare termică ale elementelor de construcție, respectiv de scufundarea proprie naturală a clădirii(sucțiunea vântului, presiunea precipitațiilor).

Hidroizolații epdm terase

Subiectivismul uman ce afectează hidroizolația terasei 

Greșeli de execuție la hidroizolații la care montajul se face prin îmbinare la fața locului. În imagine se vede o îmbinare executată pe acoperiș care în câteva luni practic s- a desfăcut.

Hidroizolații epdm terase

Intemperiile și hidroizolația terasei

Efectele solicitante ale intemperiilor (razele UV, sucțiunea, șocurile termice, gazele nocive din coșuri, etc.) agresează hidroizolația terasă a caseit tale rezultatul fiind îmbătrânirea prematură, astfel deteriorarea completă ei. În imagine se poate vedea o învelitoare de tablă desfăcută de furtuna de vânt.

Hidroizolații epdm terase

Cum se calculează costul real al hidroizolației de terasă?

Costul unei hidroizolații se calculează ținând cont de prețul total al lucrării de hidroizolație care se împarte la numărul anilor de exploatare la care se adaugă cheltuielile de refacere ale hidroizolațiilor în cazul acelora care au durata de viață mai mică, ce se mai cumulează cu costurile reparațiilor stricăciunilor din interiorul clădirii. 

Apasă numărul! 

+40742073819 


Trimite e-mail la adresa

bucuresti@epdm-bucuresti.roCâteva exemple de lucrări hidroizolații EPDM terase executate de noi

Metode de fixare - Hidroizolații EPDM terase

Hidroizolații epdm terase

Acoperișurile lipite la hidroizolații EPDM terase

Prelatele de cauciuc pentru hidroizolații pe viață sunt fixate permanent în diferite zone cu adezivi compatibili atât cu hidroizolația cât și cu suportul. Recomandăm această soluție la clădirile cu structuri care nu ar putea suporta eventuala supraîncărcare.

Acoperișurile lestate la hidroizolații EPDM terase

Metoda cea mai des utilizată de montaj. Se compune din plasarea unei încărcături determinate de sort(pietriș, mărgăritar, etc.) ca o contragreutate peste prelatele de cauciuc pentru hidroizolații pe viață cu scopul de a le fixa de acoperiș.

Acoperișurile circulabile la hidroizolații EPDM terase

Acoperișul circulabil este caracterizat prin faptul că se așează un strat de uzură de diferite culori și materiale peste prelatele pentru hidroizolații pe viață în scopul fixării acestora. Acest lucru are ca rezultat o suprafață care este ușor accesibilă. Estetica sa este limitată doar de imaginația ta.

Acoperișurile fixate mecanic la hidroizolații EPDM terase

Prelata de cauciuc fabricată la comandă pentru hidroizolații pe viață este fixată în anumite puncte de pe acoperiș. Poziția și numărul punctelor este generat cu ajutorul unui software ce utilizează contextul și caracteristicilor clădirii.

Hidroizolații epdm terase

Acoperișul verde la hidroizolații EPDM terase

Credem că acoperișurile verzi prezintă un mediu foarte atractiv, ce poate fi plantat cu orice tip de plante sau copaci. Alt avantaj al său pe lângă crearea unui mediu prietenos oamenilor este izolarea termică și fonică eficientă. Din moment ce prelatele de cauciuc pentru hidroizolații pe viață sunt rezistente la rădăcini, acestea înlocuiesc cu succes diferitele folii fabricate special în aceste scopuri.

Montaj luminatoare acoperiș terasă și trape de fum industriale la hidroizolații EPDM terase

Impermeabilizarea în jurul luminatoarelor este o activitate ce necesită profesionalism și soluții tehnice capabile să rezolve impermeabizarea hidroizolațiilor în jurul golurilor de planșeu sau acoperiș create în urma montajului.

Hidroizolații epdm terase
Hidroizolații epdm terase

Hidroizolații EPDM pe viață pentru lacurile în grădini/ curți

Grădina este un loc ideal pentru odihnă. Credem că un lac în grădină va crea un mediu perfect dedicat relaxării dvs. și familiei.

Hidroizolații epdm terase

Hidroizolații EPDM pe viață ale bazinelor de retenție apă pompieri și a rezervoarelor de apă pentru agricultură

Prelata de cauciuc  fabricată la comandă oferă cea mai simplă, cea mai rapidă și durabilă soluție de a construi bazine de retenție apă pompieri și rezervoare de apă agricole pentru irigații.

Hidroizolații epdm terase

Hidroizolații EPDM pe viață, etanșarea rezervoarelor metalice pentru apă 

Prelatele spațiale fabricate la comandă servesc  la căptușirea interioară a rezervoarelor metalice de apă, făcându- le perfect impermeabile. Prelatele  rezistă cu succes la mișcările de dilatare termică a recipieentului metalic. La cerere furnizăm prelate de cauciuc compatibile cu apa potabilă.

Hidroizolații epdm terase

Hidroizolații EPDM pe viață, etanșarea subsolurilor

În cazul protecției împotriva presiunii sau scurgerilor apei este ideal să se folosească prelatele de cauciuc spațiale fabricate la comandă: ele fac orice subsol, pivniță perfect uscată; în general protejează orice fel de locuință subterană.

Hidroizolații epdm terase

Hidroizolații EPDM pe viață, căptușirea interioară a jgheaburilor

Deoarece elasticitatea prelatelor de cauciuc pentru hidroizolații pe viață le permite să reziste timp de mai multe decenii la ciclurile de îngheț- degheț ce caracterizează apele stătătoare adunate în jgheab, respectiv la fricțiunea mecanică generată de acestea, aceste membrane sunt perfecte pentru izolarea lor.

Hidroizolații epdm terase

Hidroizolații EPDM pe viață, etanșarea piscinelor

Dacă doriți să sigilați piscina dvs. preferată într-un mod care să împiedice orice fel de exfiltrație de apă și de asemenea să o închideți ermetic față de apele subterane din exteriorul ei respectiv doriți să aveți posibilitatea de a alege placarea interioară după preferințele dvs. de culoare și material, vă sugerăm folosiți cu încredere prelatele noastre de cauciuc personalizate pentru hidroizolații pe viață!

Hidroizolații epdm terase
Hidroizolații epdm terase

Hidroizolații EPDM pe viață, acvacultura și etanșarea iazurilor de pește

Oferim prelate de cauciuc prefabricate pentru hidroizolații pe viață, prelate ce nu conțin substanțe toxice pentru ființe vii. Materialele noastre dispun de certificarea internațională adecvată.

Hidroizolații epdm terase

Hidroizolații EPDM pe viață, fâșii izolare ferestre

Fațada și golurile tehnice din jurul ușilor și ferestrelor se recomandă a fi sigilate printr-o metodă care oferă o soluție care este în același timp ermetică (blochează curenții de aer nedoriți), permeabilă la vapori (elimină vaporii de apă generați în clădire) și hidroizolează împotriva apelor căzute din precipitații căzute pe fațade. Sistemul nostru de etanșare special conceput pentru fațade a fost proiectat astfel încât să îndeplinească cele mai înalte standarde și să realizeze obiectivele menționate mai sus.

Hidroizolații EPDM pe viață, etanșare pentru blocarea apei capilare din sol cu EPDM

Apa capilară se infiltrează prin crăpăturile mai mici de un milimetru în orice direcție chiar și în pe verticală. Pentru a anihila presiunea exercitată de acest gen de presiune și pentru a preveni daunele provocate de scurgerea continuă a apei se utilizează această soluție premium de hidroizolații. Sistemele noastre de hidroizolații elastice fabricate la comandă cu durabilitate pe viață sunt ideale pentru a vă oferi soluția potrivită în orice moment.

Hidroizolații epdm terase
Hidroizolații epdm terase
Hidroizolații epdm terase

Hidroizolații EPDM pe viață, sigilarea haldelor de deșeuri comunale cu EPDM

Haldele de depozitare a deșeurilor comunale gata umplute trebuie să fie închise ermetic împotriva apelor din precipitații și din considerente de protecția mediului jur- împrejur pe toată suprafața de contact. Este ideal să le folosiți prelatele noastre elastice de cauciuc, hidroizolații durabile pe viață pe care le prefabricăm în funcție de nevoile Dvs. astfel că se elimină complet eventualele pierderi tehnologice,  iar la cerere chiar le și instalăm.

Hidroizolații epdm terase

Alege siguranța pe viață!

Alege hidroizolații EPDM terase pentru casa ta din materialul cu cea mai lungă durată de viață de pe piață astfel ca să coste cât se poate de puțin, astfel:

Hidroizolații epdm terase

Hidroizolații EPDM terase marca Brilliant Seal  au elasticitate inepuizabilă

Elasticitatea materialului este practic inepuizabilă deoarece practic poate fi întins de un număr nelimitat de ori după care își revine la forma și dimensiunile inițiale fără a suferi cea mai mică modificare de calitate.

Hidroizolații epdm terase

Hidroizolații EPDM terase marca Brilliant Seal exclud subiectivismului uman și astfel a posibilelor erori de îmbinare

Îmbinările de material sunt realizate pe mașini automate în uzină prin procedeul vulcanizării la cald, astfel prelatele de cauciuc astfel obținute se potrivesc "din fabricație" cu suprafețele de protejat, excluzând astfel complet posibilele efectele ale subiectivismului uman, ale erorilor generate de oameni.

Hidroizolații epdm terase

Hidroizolații EPDM terase marca Brilliant Seal au durata de viață de 80 de ani

Siguranță pe viață deoarece testele practice de longevitate efectuate în Germania pe 39 de proiecte executate în urmă cu 50 de ani demonstrează faptul că sistemul folosit de noi are durata reală de viață de peste 50 de ani, către 80 de ani.

Hidroizolații epdm terase

Hidroizolațiile EPDM terase marca Brilliant Seal  a casei tale va costa mai puțin

Dacă împarți prețul lucrării de hidroizolație cu durata minimă de viață posibilă - 50 de ani - la care adaugi cheltuieile de refacere a hidroizolației (la cele cu durată de viață mai mică) care cumulându- se cu costurile reparațiilor  vei ajunge la sume mult mai mari de exploatare pe an.

Apasă numărul! 

+40742073819 


Trimite e-mail la adresa

bucuresti@epdm-bucuresti.ro


Hidroizolații EPDM terase pe viață fixate prin lestare cu sort și acoperișul terasă circulabilă

Hidroizolații epdm terase
Hidroizolații epdm terase
Hidroizolații epdm terase

AM REFĂCUT HIDROIZOLAȚIA TERASĂ ÎN MAI MULTE RÂNDURI ȘI AM PROBLEME. INVESTEȘTE O SINGURĂ DATĂ DAR BINE, FOLOSEȘTE HIDROIZOLAȚII EPDM TERASE!

Apasă numărul! 

+40742073819 


Trimite e-mail la adresa

bucuresti@epdm-bucuresti.ro


Hidroizolații EPDM terase pe viață fixată prin lipire pe casă

Hidroizolații epdm terase
Hidroizolații epdm terase

Cum se izolează învelitoarea de tablă pe viață utilizând hidroizolații EPDM terase prin lipire?

Apasă numărul! 

+40742073819 


Trimite e-mail la adresa

bucuresti@epdm-bucuresti.ro


Hidroizolații EPDM la terase acoperiș grădini pe casă (acoperiș verde) 


Hidroizolații epdm terase
Hidroizolații epdm terase

Grădină pe casă în București în toată frumusețea ei utilizând Hidroizolații EPDM terase

Apasă numărul! 

+40742073819 


Trimite e-mail la adresa

bucuresti@epdm-bucuresti.roCe spun clienții noștri...

"Am făcut o mică analiză a pieței de hidroizolații din România și am observat lipsa acută de firme care se concentrează și chiar fac o hidroizolație sigură și de lungă durată. Vă recomand din suflet firma Brilliant Seal Lifelong Waterproofing Systems  deoarece lucrarea care mi- au făcut- o funcționează de mai bine de 18 ani fără nici un fel de problemă."

Grigore Alexandrescu - București.


Pentru funcționarea sănătoasă a subsolului beciului este indispensabilă lipsa totală de ape subterane, un sistem de hidroizolații eficientă care realizează contribuie la realizarea unei atmosfere interioare perfect uscate. Lucrarea am execut- o cu profesioniștii firmei Brilliant Seal Lifelong Waterproofing LTD, mai precis cu reprezentanța lor din România - București pe același nume. Totul este în perfectă regulă cu subsolul meu, deși lucrările au fost executate în urmă cu 10 ani.

Bunescu Dragoș - București

ALEGE

HIDROIZOLAȚIA TERASĂ PE VIAȚĂ PENTRU CASA TA!

Cazul în care ești dispus ca înainte de execuție să ne spui pe suport video câteva vorbe despre problemele cu care te confrunți iar după execuție ai dori să ne relatezi câteva idei despre execuția lucrărilor , contrapartidă ne angajăm să supervizăm casa ta vizitându- te din 5 în 5 ani pentru a te susține și a se înregistra opinia ta împreună cu toate informațiile tehnice aferente în portalul tău privat deschis în sistemul nostru fiind astfel  fizic alături de tine pe o perioadă de 50 de ani.  

ALEGE STRÂNGEREA DE MÂNĂ DE 50 DE ANI!

Solicită evaluare și soluție tehnică în regim de gratuitate! Plăcerea va fi a noastră în a te susține.

Completează formularul apăsând butonul de mai jos să afli motivele proprietarilor de casă ca să- și refacă hidroizolația terasei și propunerea noastră tehnică pentru hidroizolația pe viață!

Nu vreau să refac hidroizolația în mai multe rânduri. Vreau să Investesc o singură dată dar bine!

"Ochiul deșteptului vede mai departe" - proverb românesc.

Apasă numărul! 

+40742073819 


Trimite e-mail la adresa

bucuresti@epdm-bucuresti.roLa noi poți cumpăra cu cardul bancar

Sună la numărul de telefon!

Bucureşti (sediu)
Tel: +40742073819 
E-mail:  bucuresti@epdm-bucuresti.ro,
Șoseaua Andronache nr. 55
Craiova
E-mail:  craiova@epdm-bucuresti.ro,
str. Ulmului, nr. 29., 
Bacău
E-mail:  bacau@epdm-bucuresti.ro, 
str. 22 Decembrie nr. 15, sc. A, ap. 3.,
Constanța
E-mail:  constanta@epdm-bucuresti.ro,
str. Ion Corvin, nr. 5.,
Brasov
E-mail:  brasov@epdm-bucuresti.ro,
str. Ederei, nr. 4.,
Timişoara
E-mail:  timisoara@epdm-bucuresti.ro,
Str. Martin Conceatu. Nr.21/a.,
Sibiu
E-mail:  sibiu@epdm-bucuresti.ro,
Str. Teodor Aman. Nr. 7/a.,
Zalău
E-mail:  zalau@epdm-bucuresti.ro,
Bd. Mihai Viteazu, nr. 66.
>
×