DUPĂ CE AI CUMPĂRAT O PRELATĂ EPDM IAZ TE TREZEȘTI LĂSAT FĂRĂ SUPORT TEHNIC REAL?

EPDM iaz gata cumpărat. Ce se întămplă cu garanția materialelor și/ sau a lucrării?

 • Te trezești la tine în curte cu o prelată EPDM iaz  gata cumpărată  și nu știi ce să faci cu ea, cum să o pui în operă sau mai rău furnizorul tău îți recomandă un subantreprenor oarecare care nu îți acordă garanție pentru ceea ce face ...
 • După o vreme îți vor apărea probleme de exfiltrații sau infiltrații de apă și pentru că nu știi care dintre cei doi este responsabilul adevărat ...
 • Pentru un motiv oarecare pierzi legătura cu subantreprenorul sau cu vânzătorul tău de membrană EPDM ... 

Acestea sunt problemele cele mai des înălnite în domeniu care la noi se tratează astfel: primești asistență tehnică gratuită atât înainte de montaj cât și în timpul montajului plus monitorizare gratuită pe următorii 50 de ani pentru prelata ta de EPDM iaz! 

Dacă te angajezi ca înainte de montaj și după el înregistrezi pe suport video câteva vorbe despre experiența ta legată de colaborarea cu noi, contrapartidă ne angajăm contractual ca pe perioada de 50 de ani supervizăm lucrarea ta în regim de gratuitate căutându- te cel mult din 5 în 5 ani. Motivația noastră este foarte simplă: avem tot interesul de a te mulțumi și de a te înregistra pe suport video pentru scopuri de marketing și pentru colectare de informații tehnice specifice membranei EPDM  al iazului tău.

Salut,

sunt Ștefan și lucrez de 20 de ani în prefabricarea și montajul prelatelor EPDM cuprinzând toată gama de aplicații la care poate fi utilizat acest material superb. În timpul meu liber studiez arta marțială aikido în care văd sportul ce are spiritualitatea de a suporta dezvoltarea personală a partenerului, filosofie care cred că am însușit- o suficient de profund pe parcursul anilor ca să o pot aplica în mod consecvent atât în viața personală căt și  în cea profesională. Mă puteți contacta la numărul de telefon 0742073819.


Ia vezi câteva păreri despre hidroizolațiile unor iazuri realizate de societatea noastră:

DE CE?

Pentru că anomaliile în percepția asupra țării a cărei componentă sufletească cu toții o împărtășim constituie o stare de fapt ce pentru noi reprezintă încă un motiv stimulator la mai bine și care considerăm a fi una trecătoare. Obiectivul nostru a fost, este și întotdeauna va rămâne facilitarea și accelerarea schimbărilor. Lucrăm pentru credința noastră, aceea că românii vor să aibă parte de o viață mai adevărată.
 
Ce primești de la noi? HIDROIZOLAȚII EPDM FABRICATE LA COMANDĂ.
La ce să te aștepți? SIGURANȚĂ PE VIAȚĂ.

VIAȚĂ LACULUI TĂU DE AGREMENT!

Totuși ce ar trebui luat în calcul atunci când izolezi un iaz, rezervor de apă sau un lac de agrement?

Câteva aspecte demne de luat în considerare atunci când se pune problema alegerii izolației unui volum de apă în mod impermeabi vezi mai jos:

Fenomenele generatoare de tensiuni mecanice sunt cele aferente mișcărilor de dilatare/ contractare ale construcțiilor inginerești și ale fricțiunii apei ce îngheață/se topește la ciclurile de îngheț- dezgheț, etc. În imagine se poate observa tensiunea mecanică vizualizată în urma imprimării ei în izolația rigidă.

Efectele dăunătoare ale intemperiilor și agresiunea rădăcinilor plantelor îmbătrânesc rapid izolațiile, pot fi devastatoare lucrărilor inginerești într- un interval de timp relativ scurt. În imagine se poate observa un viitor bazin de apă ce este supus capriciilor vremii.

La izolatiile care se îmbină la fața locului pot apărea cu probabilitate mare  deficiențe de calitate datorită execuției manuale. În imagine se observă o îmbinare executată pe șantier care s- a desfăcut în timp relativ scurt din cauza greșelii de execuție.

Prețul este întotdeauna un factor de decizie important. 

Se obișnuiește să se folosească ca un element de importanță majoră costul pe an a izolației care se găsește astfel: se împarte prețul pe durata de viață a materialului.

Cum ai putea beneficia de cel mai longeviv EPDM iaz de pe piață? 

De unde știm că materialul Cidac EPDM Spania are durata de viață cea mai lungă de pe piață?

Deoarece a fost testat de către experții din Germania după 50 de ani de exploatare pe zeci de proiecte, folosind procedeul de îmbătrânire accelerată găsind următorul rezultat: durata reală de viață a EPDM- ul Cidac este 80 de ani. Solicită certificatul de calitate practic aferent apăsând butonul de mai sus!


Îmbinarea rolelor EPDM iaz se face prin procedeul vulcanizării la cald 

Vulcanizarea la cald este un procedeu tehnologic de a se îmbina  la cald marginea rolelor EPDM folosind banda de cauciuc brut așezată între cele două margini de material care vin apăsate de presă la presiunea de 6 bari, temperatură de 200 grade Celsius timp de aprox. 60 de secunde. 

De ce prelata EPDM iaz astfel prefabricată este soluția ideală pentru izolarea unui bazin sau iaz în mod impermeabil? Deoarece ea nu scapă nici o picătură de apă pe o perioadă de 80 de ani datorită îmbinărilor prin vulcanizare la cald care cauzează interpătrunderea moleculelor aferente materialelor adiacente formând o prelată cu proprietăți omogene în toate punctele ei.

Imaginea ilustrează diferența între lipire (prima secțiune) și vulcanizare la cald(a doua secțiune)

Etapele funcționării presei pentru vulcanizare

Mașină semiautomată pentru vulcanizare

Confecționare diferite piese de cauciuc pentru sistemul EPDM (piese colț, scurgeri, șamd)

Apasă numărul! 

+40742073819 


Trimite e-mail la adresa

bucuresti@epdm-bucuresti.ro


Care este produsul unic la nivel național?

Prelata EPDM iaz prefabricată la comandă în uzină dintr-o singură bucată până la 2000 metri pătrați


Pentru hidroizolare de lacuri, iazuri, rezervoare de apă și hidroizolații speciale

Hidroizolații EPDM pe viață pentru lacurile în grădini/ curți

Grădina este un loc ideal pentru odihnă. Credem că un lac în grădină va crea un mediu perfect dedicat relaxării dvs. și familiei.

Hidroizolații EPDM pe viață ale bazinelor de retenție apă pompieri și a rezervoarelor de apă pentru agricultură

Prelata de cauciuc  fabricată la comandă oferă cea mai simplă, cea mai rapidă și durabilă soluție de a construi bazine de retenție apă pompieri și rezervoare de apă agricole pentru irigații.

Hidroizolații EPDM pe viață, etanșarea rezervoarelor metalice pentru apă 

Prelatele spațiale fabricate la comandă servesc  la căptușirea interioară a rezervoarelor metalice de apă, făcându- le perfect impermeabile. Prelatele  rezistă cu succes la mișcările de dilatare termică a recipieentului metalic. La cerere furnizăm prelate de cauciuc compatibile cu apa potabilă.

Hidroizolații EPDM pe viață, etanșarea subsolurilor

În cazul protecției împotriva presiunii sau scurgerilor apei este ideal să se folosească prelatele de cauciuc spațiale fabricate la comandă: ele fac orice subsol, pivniță perfect uscată; în general protejează orice fel de locuință subterană.

Hidroizolații EPDM pe viață, căptușirea interioară a jgheaburilor

Deoarece elasticitatea prelatelor de cauciuc pentru hidroizolații pe viață le permite să reziste timp de mai multe decenii la ciclurile de îngheț- degheț ce caracterizează apele stătătoare adunate în jgheab, respectiv la fricțiunea mecanică generată de acestea, aceste membrane sunt perfecte pentru izolarea lor.

Hidroizolații EPDM pe viață, etanșarea piscinelor

Dacă doriți să sigilați piscina dvs. preferată într-un mod care să împiedice orice fel de exfiltrație de apă și de asemenea să o închideți ermetic față de apele subterane din exteriorul ei respectiv doriți să aveți posibilitatea de a alege placarea interioară după preferințele dvs. de culoare și material, vă sugerăm folosiți cu încredere prelatele noastre de cauciuc personalizate pentru hidroizolații pe viață!

Hidroizolații EPDM pe viață, acvacultura și etanșarea iazurilor de pește

Oferim prelate de cauciuc prefabricate pentru hidroizolații pe viață, prelate ce nu conțin substanțe toxice pentru ființe vii. Materialele noastre dispun de certificarea internațională adecvată.

Hidroizolații EPDM pe viață, fâșii izolare ferestre

Fațada și golurile tehnice din jurul ușilor și ferestrelor se recomandă a fi sigilate printr-o metodă care oferă o soluție care este în același timp ermetică (blochează curenții de aer nedoriți), permeabilă la vapori (elimină vaporii de apă generați în clădire) și hidroizolează împotriva apelor căzute din precipitații căzute pe fațade. Sistemul nostru de etanșare special conceput pentru fațade a fost proiectat astfel încât să îndeplinească cele mai înalte standarde și să realizeze obiectivele menționate mai sus.

Hidroizolații EPDM pe viață, etanșare pentru blocarea apei capilare din sol cu EPDM

Apa capilară se infiltrează prin crăpăturile mai mici de un milimetru în orice direcție chiar și în pe verticală. Pentru a anihila presiunea exercitată de acest gen de presiune și pentru a preveni daunele provocate de scurgerea continuă a apei se utilizează această soluție premium de hidroizolații. Sistemele noastre de hidroizolații elastice fabricate la comandă cu durabilitate pe viață sunt ideale pentru a vă oferi soluția potrivită în orice moment.

Hidroizolații EPDM pe viață, sigilarea haldelor de deșeuri comunale cu EPDM

Haldele de depozitare a deșeurilor comunale gata umplute trebuie să fie închise ermetic împotriva apelor din precipitații și din considerente de protecția mediului jur- împrejur pe toată suprafața de contact. Este ideal să le folosiți prelatele noastre elastice de cauciuc, hidroizolații durabile pe viață pe care le prefabricăm în funcție de nevoile Dvs. astfel că se elimină complet eventualele pierderi tehnologice,  iar la cerere chiar le și instalăm.

DL. Valentin din Bucșeni a visat întotdeauna la un iaz pentru pești în curte. Înainte a montat izolație PVC care în câțiva ani a fost mâncat de ciclurile îngheț- dezgheț ale apei. Într- un final și- a montat prelata EPDM iaz plană cu durabilitate pe viață, hidroizolație ce funcționează perfect până la vârsta de 50 de ani.

Vezi următorul video!

Folosește prelatele EPDM iaz Cidac deoarece:

Elasticitatea lor este inepuizabilă


 Elasticitatea prelatei Cidac EPDM este inepuizabilă, practic este capabilă să se întindă de mai bine de 5 ori și să absoarbă de nenumărate ori tensiunile mecanice generate de dilatările termice ale construcțiilor inginerești și cele cauzate de ciclurile de îngheț- dezgheț apă.

Prezintă siguranță pe viață și este rezistentă la rădăcini

 Testele efectuate pe lucrări executate în urmă cu decenii certifică faptul că sistemul de izolare având la bază acest soi de cauciuc EPDM are durata de viață peste 80 de ani (Germania). Prelata de asemenea este rezistentă la rădăcini.

Îmbinările de material se execută pe mașini automate

Îmbinările de material se execută prin procedeul vulcanizării evitându-se complet intervenția omului și astfel subiectivismul uman.

Prețul hidroizolației Cidac EPDM iaz


 Costul hidroizolației Cidac EPDM pe an este cel mai mic pe piață raportat la durata ei de viață de 80 de ani.

Apasă numărul! 

+40742073819 


Trimite e-mail la adresa

bucuresti@epdm-bucuresti.ro
Ce spun cumpărătorii despre sistemul Cidac Spania?

“Prelatele EPDM iaz au elasticitate inepuizabilă ...”

“Am montat primele prelate EPDM în urmă cu 18 de ani în niște iazuri de apă în aici la casa mea București și după toate ciclurile de îngheț- dezgheț ale apei suferite de material în această perioadă de timp el se prezintă intact și dintr- o singură bucată fără nici o urmă de oboseală sau stricăciune.  Am convingerea că ele au elasticitate inepuizabilă. "

Adam Ionescu

- Proprietar iaz de apă București

“Aceste prelate EPDM iaz par a fi fără moarte ..."

“După 20 de ani de folosință nici urmă de îmbătrnănire în prelata EPDM fabricată în Spania. Nu mi- a venit a crede că după ce furnizorul a prelevat niște mostre de material și le-a testat, ele prezintă caracteristicile mecanice ale unui material nou. Incredibil! Vi-l recomand din suflet acest tip de material pentru că aceste prelate EPDM par a fi fără moarte."

Dana Crețu

- Proprietar casă Cluj- Napoca

“Îmbinarea prin vulcanizare este nedistructibilă?"

“Primul lucru care am încercat după ce mi l-au prezentat sistemul EPDM  a a fost îmbinarea de material. Bineînțeles că am tras de ea cu toată forța (și bineînțeles că nu l- am putut rupe) și după ce domnii de la firma furnizoare l-au testat pe mașina de întindere hidraulică nu mi-a venit a crede că pur și simplu că ea nu se desface. Îmbinarea prin vulcanizare a prelatei EPDM iaz este nedistructibilă. Recomand să utilizați calitatea care o furnizează. Este deosebită și merită să o ai."

Dan Grigore

- Proprietar casă Iași

Solicită suport tehnic proiectare - montaj și ofertă de preț!

Dacă te angajezi ca înainte de montaj și după el vei înregistra pe suport video câteva vorbe despre experiența ta legată de colaborarea cu noi, contrapartidă ne angajăm contractual ca pe o perioadă de 50 de ani supervizăm lucrarea ta în regim de gratuitate căutându- te la solicitare și chiar fără vizitându- și obiectivul izolat cu EPDM iaz cel mult din 5 în 5 ani.

Apasă numărul! 

+40742073819 


Trimite e-mail la adresa

bucuresti@epdm-bucuresti.ro


Ce spun cumpărătorii despre sistemul Cidac Spania?

“Bazinul vara îl folosesc iaz, iarna patinoar ..."

“În prima iarnă nepotul meu m- a întrebat dacă poate folosi iazul înghețat pentru patinoar. Răspunsul a venit instantaneu: folosește- l liniștit. Nu are nimic. De atunci toate vacanțele de iarnă nepoții mei au unde să se miște în aer liber la mine în curte spre bucuria tuturor. Practic de atunci bazinul vara îl folosesc iaz, iarna patinoar. Membrana EPDM iaz nu prezintă nici un fel de semn de oboseală de 10 ani de când o folosesc."

Ștefan Maier

- Proprietar casă Timișoara

Sunt oameni de încredere, îi recomand din suflet ..."

“Într- o zi am făcut comanda, a doua zi au fabricat- o, a treia zi prelata EPDM iaz am avut livrată cu serviciul de curierul în Timișoara. A doua săptămâna am montat- o în iaz. De atunci au trecut nu mai mult și nu mai puțin de 15 ani și totul este în perfectă ordine. Nu mi- aș putea- o imagina curtea fără acest iaz. Am plantat pomi cu timpul în jur care au crescut formând o adevărată oază de liniște și relax unde mă duc  cu plăcere ori de câte ori mi se ivește ocazia. Sunt oameni de încredere, îi recomand din suflet."

Dorina Lazăr

- Proprietar casă Sibiu

Ștefan

Șef suport tehnic montaj prelate EPDM prefabricate la comandă

Despre Autor

Ștefan se află printre primii pioneri în România ai EPDM-ului lucrînd de 26 de ani în prefabricarea și montajul prelatelor EPDM cuprinzând toate aplicațiile acestui material hidroizolant longeviv, precum izolarea acoperișurilor terasă, izolarea iazurilor și lacurilor de apă, izolarea ferestrelor și ușilor cu privire specială asupra izolării golurilor din jurul cu ajutorul benzilor de cauciuc tăiate la dimensiune.


În timpul său liber studiază cu prietenii săi sportul aikido pe care o vede arta marțială ce are scopul de a suporta dezvoltarea personală al partenerului, filosofie care o aplică cu desăvărșire atât în viața personală căt și în cea profesională concentrându- se la servirea clienților sprijinind atât proiectarea și execuția hidroizolațiilor specifice EPDM- ului cât și supervizarea periodică ale lucrărilor gata executate pe o perioadă de 50 de ani oferind astfel sprijin fizic și real pe jumătate de secol.

Situația actuală vs. Situația în viitor

Câteva aspecte cuprinzând situația actuală și cea de viitor

Actualmente

 • Oare cum să mă apuc să- mi fac un iaz?
 • Oare cât de mare să îl fac, unde să îl amplasez?
 • Cât să fie panta de săpare a taluzului să nu se surpe în timp?
 • Puteți să mă susțineți fizic deplasându-vă la locație?
 • Pot beneficia garanție din partea Dumneavoastră?

După cumpărare

 • Suport tehnic la proiectare și execuție.
 • Calcule de optimizare cu sprijinul nostru.
 • Suport tehnic atât la proiectare cât și la montaj din partea furnizorului de material.
 • Da, colegii noștri care sunt angajații companiei pot programa vizite la fața locului atât pentru suport proiectare cât și suport pentru execuție.
 • Da, garanția poate fi 10 sau 50 de ani, atât pe materiale cât și pe lucrare, ambele acordate de noi. Durata garanției este funcție de disponibilitatea de înregistrare video din partea Clientului.

Apasă numărul! 

+40742073819 


Trimite e-mail la adresa

bucuresti@epdm-bucuresti.ro


Ce mai poți construi cu prelata EPDM?

 • Rezervoare si canale pentru irigatii
 • Lacuri si iazuri ornamentale
 • Bazine pentru acvacultura/ 
 • Iazuri de înot/ Lagune pentru recreere
 • Părâuri și cascade de grădină
 • Amenajări acvatice, terenuri de golf
 • Acoperirea gropilor de gunoi
 • Protecție la coroziune
 • Etanșarea cu fâșii EPDM în jurul ferestrelor
 • Bazine și iazuri de decantare si pentru captare apă
 • Bazine pentru culturi hidroponice
 • Rezervoare apă pentru stingerea incendiilor
 • Bazine pentru apă menajeră sau pentru apa uzată
 • Construcții zone mlăștinoase
 • Etanșare pentru blocarea apei capilare din sol
 • Izolarea rosturilor de dilatare la clădiri
 • Drenarea apelor din jurul clădirilor
 • Bazine de apă pentru obținerea de zăpadă artificială

Întrebări frecvente

Cum se calculează prețurile unitare EPDM?

Prețurile unitare ale prelatelor EPDM furnizate de noi sunt funcție de cantitea cumpărată pe proiect.

Garantați 50 de ani, în mod unic pe piață?

Da, deoarece avem certitudinea formată bazată pe experiența proprie și pe testele experților din Germania că durata de viață a materialelor furnizate de noi este mai mare decât 50 de ani.

De câtă vreme sunteți pe piață?

Suntem pe piață de 26 de ani, mai precis din 1997, primele materiale EPDM livrate de noi având deja vârsta mai mare de două decenii.

Ce înseamnă 50 de ani de garanție la Dvs.?

Contrapartidă la înregistrarea video feedback efectuată de client ne obligăm să vă facem vizite din 5 în 5 ani având grijă de lucrare până la 50 de ani, vizite cu ocazia cărora efectuăm înregistrări noi.

De ce să cumpărăm de la Dvs.?

Suntem primii în România care am început să folosim sisteme EPDM, astfel probabil avem  experiența cea mai vastă și cea mai diversificată în domeniu respectiv vindem cea mai durabilă membrană EPDM.

P.S.:  Cumpără prelata EPDM cea mai durabilă de pe piață!

MODEL CERERE DE LA CUMPĂRĂTOR

Vă rog să mă ajutați să aleg o izolație completă EPDM iaz vizând un lac cu următoarele dimensiuni: forma dreptunghiulară lungime  10 m, lățime maximă 8 m la nivelul solului natural.

Configurația geometrică a bazinului va fi următoarea: adâncime în trei trepte: adâncime 50 cm (lungime 3, lățime 1,5m), adâncime 100cm (lungime 2,10m , latime 1,5 ), adâncime 150cm,  1m/1m. 

RĂSPUNS

Dimensiunea bazinului solicită o prelată EPDM iaz de cca 13x11 m dar dimensiunea exactă poate fi calculată exact doar după săpături, când se poate măsura cu o ruletă flexibilă pe lungimea și lățimea maximă a bazinului la care se va calcula în plus câte un minim de 1,0 – 1,5m pentru fixarea marginală.

Este bine de luat in calcul și dimensiunile standard ale prelatei pentru a evita risipa de material.

 • Prelata EPDM este disponibilă la orice lățime și lungime neavând dimensiuni standard deoarece fabricarea lor se face pe mașină automată fără vreo restricție dimensională  la comandă.
 • Înafară de aceasta mai este nevoie de un geotextil de protectie mai groasă în cazul în care la săpături au existat rădăcini și pietre în groapă.
 • Terasele pe care le propuneti depind de ceea ce doriti să fie în iaz.  În vederea realizării zonei de iernare pentru pești trebuie să calculăm cu o groapă de 1,5m adâncime cu o suprafață de 8x6m în configurația actuală dimensională care va consuma o cantitate de material identică.  Recomandăm ca terasa să fie la 25 cm,  necesară pt plante perimetrale de iaz unde majoritatea plantelor de mlaștină sunt la 0-20 adâncime,  un al doilea poate fi la 75-100 cm, deoarece aceasta este zona standard de nuferi.  Aici ar putea fi montată și pompa de recirculare. Bineînțeles sunt nuferi care rezistă la adâncimi mult mai mici și nuferi care rezistă chiar si la 3-4 m în unele cazuri.  Dată fiind dimensiunea iazului nu prea are rost să o terasați chiar așa de profund.  O adâncime de 1,2-1,5m este OK în condițiile în care iazul poate avea 2 metri adâncime sau chiar mai mult. Evitați formele convexe, deoarece aceste protuberanțe în iaz sunt consumatoare de membrană. După calculele mele volumul de apă este de aproximativ 120- 130 mc.

Prelata EPDM iaz fiind elastică și fabricată la dimensiunile care solicitați liber fără nici o restricție dimensională va face față timp de 80 de ani solicitărilor de mediu.

Apasă numărul! 

+40742073819 


Trimite e-mail la adresa

bucuresti@epdm-bucuresti.ro>