Hidroizolație EPDM hale Tîrgu Mureș pe viață

Hidroizolație EPDM hale Tîrgu Mureș. Aceeaşi poveste cu pasărea de pe gard… mai ţii minte? Video

Am avut prilejul sa renovăm un acoperiş  terasă clasic, se pare spre mulţumirea beneficiarului, pentru că tot acelaşi beneficiar a solicitat suport tehnic şi a doua oară, de data asta pentru rezolvarea unui jgheab de apă format pe o parte de învelitorea din tablă trapezoidală iar pe cealaltă parte de aticul acoperiş.

Diferenţele coeficienţilor de dilatare termică între metal- zidăria cărămidă formează un ansamblu afectat semnificativ de diferenţele de temperaturi uriaşe caracteristice anului calendaristic din Romania, ansamblu ce generează tensiuni mecanice în învelitoare.

Alte aspecte precum  acumularea zăpezii pe timp de iarnă în zonă si abundenţa apei la ploile torenţiale ajungând la cote ce depăşeşc zona de racord tablă cutată- perete jgheab respectiv îmbinarea rândurilor succesive înveliş de tablă.

Tensiunile mecanice din materialele de constructii participante produc mişcări mecanice care la rândul lor se transmit mai departe în straturile suport învelitoare.

Se pare că este util să folosesti (şi) pentru asemenea cazuri materiale elastice.

Rămâne întrebarea: cum se potriveste cazului de faţă proverbul românesc, cel cu pasărea de  pe gard?…

Răspunsul este unul foarte simplu;  şi cu această ocazie siguranţa beneficiarului pe primul loc!

Hidroizolație EPDM hale Tîrgu Mureș

Citește mai departe despre hidroizolatii terase pe viață și despre Strângerea de mână de 50 de ani apăsând pe următorul buton:

Apasă numărul! 

+40742073819 


Trimite e-mail la adresa

bucuresti@epdm-bucuresti.ro


Hidroizolație EPDM hale Tîrgu Mureș
admin
 

Ștefan - De meserie inginer este devotat lucrurilor făcute foarte bine încă din copilărie. Activează în hidroizolații, domeniu în care lucrează de mai bine de 20 de ani. De la bun început s- a specializat în hidroizolații EPDM, fiind unul dintre pionierii de seamă urmând calea dificilă a introducerii acestui material superb în cultura tehnică românească. Autorul a câtorva articole având tematica hidroizolațiilor EPDM.

>